3 gode idéer til sexlegetøj du kan købe online

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Man ser flere og flere par, der begynder at vende blikkene mod sexlegetøj, når der skal købes gaver til mærkedage, jul og fødselsdage. Dette skyldes bl.a. at vi som mennesker påvirkes af de bøger vi læser og de film vi ser. Derudover er det blevet mere naturligt at snakke åbent om sit sexliv med både sin partner og sine nærmeste venner, hvor man også kan hente inspiration. De tre mest købte variationer af sexlegetøj, der købes online i øjeblikket, er penisringe, BDSM udstyr og vibratorer.

Denne artikel vil primært have fokus på penisringe, da dette marked er rigtig stort og samtidig kan være det første spæde skridt, hvis man ønsker at prøve sig frem med ens muligheder for køb af sexlegetøj online. Det første man skal gøre, er naturligvis at finde en hjemmeside, der sælger disse – dette er dog ikke svært at finde, men det anbefales at man handler hos de store virksomheder.

Derfor bør du starte med at købe penisringe online

Når man køber sexlegetøj på internettet, kan man hurtigt blive skræmt af de mange muligheder, der tenderer mere og mere over i BDSM miljøet, da folks sexlyster og fantasier er ved at udvikle sig til noget vildere, frækkere og mere dominanspræget, end det var for blot 10 år siden. Et godt sted at starte, hvis man ønsker at købe sexlegetøj som begge parter får glæde af, er at kigge efter penisringe. Disse findes i et hav af afskygninger og designs, hvoraf mange har mere end én funktion.

Hvis det er første gang man forsøger sig med køb af sexlegetøj online, kan man derfor starte forsigtigt ud og kigge efter de mere standardiserede penisringe, der blot har en funktion og et job – nemlig at skabe et let tryk omkring penisroden for at forstørre erektionen og samtidig holde ejakulationen tilbage i længere tid. De mere rolige versioner af penisringe er ikke andet end dét navnet antyder – nemlig en ring man sætter omkring penis. Dog skal man læse sig godt for, da diameteren på penisringen helst skal passe med ens penis, for ikke at opleve ubehag ved brug.

Du kan altid gå op i ’sværhedsgrader’ når du køber penisringe online

Som tidligere nævnt findes der mange forskellige afskygninger af penisringe på det online marked. Disse findes i et utal af designs, former, farver og nogle har endda ekstraudstyr såsom riller, vibratorer, kæder og meget andet. Denne variation i sortimentet gør penisringe til det ideelle valg, når man for første gang skal købe sexlegetøj online. Når man først har købt og afprøvet en af de mere klassiske designs, kan man udvikle sine lyster og nysgerrig på området og gå en ’sværhedsgrad’ op.

Dette kunne f.eks. ske i forbindelse med ens næste køb, hvor man vælger en model med vibrator eller ekstra stimuli for den partner man skal være sammen med, mens penisringen er i spil. Efterfølgende kan man fra penisringene bevæge sig over i den næste af de tre mest købte kategorier af sexlegetøj – mildt BDSM udstyr.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!