4 online-kurser du bør prøve

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Køb online kurserDet er blevet populært som aldrig før at dygtiggøre sig online, og der popper konstant nye onlinekurser op på nettet, både danske og internationale. Er du ikke allerede hoppet med på vognen og taget et enten gratis eller betalt kursus online, så kan du med denne guide finde inspiration i fem spændende kurser, som lige nu udbydes online. Kurserne i denne artikel er kun eksempler på, hvad du kan finde online, så prøv selv, efter du har læst artiklen, at søge efter et kursus som du godt kunne tænke dig – måske tilbydes det også som et onlinekursus.

1- Lær at male online, tag en malerkursus

Det lyder måske utroligt, men faktisk kan man også i dag lære at male online. Det sker f.eks. på onlinemalerskolen.com, hvor du igennem et malerkursus på 40 videoer vil lære at male fra bunden. Kurset er for begyndere, så selvom du aldrig har malet før, så kan du sagtens være med. Kurset er ikke gratis og koster lidt over 300 kr. per måned, men hvis du er god, så kan du jo måske nå at se alle videoerne allerede på den første måned.

2 – Lær at lave en hjemmeside online

Flere og flere danskere vælger at starte deres egen hjemmeside eller webshop. At starte en hjemmeside eller webshop kræver dig en del viden om blandt andet webhoteller, programmering, design og meget mere. Denne viden er dog i dag bredt tilgængelig mange steder på nettet, og så endda helt gratis. F.eks. kan på NemProgrammering.dk lære alt hvad du har brug for at lave din egen hjemmeside eller webshop. Du bliver undervist igennem videoer, og det er som allerede beskrevet 100% gratis.

3 – Lær at spille guitar online.

Et rigtig godt sted at finde gratis viden og ofte hele kurser er på Youtube. Dagene hvor Youtube ikke var andet end søde kattevideoer og videoer af tåber der kommer til skade er nemlig længe forbi, og faktisk finder du på Youtube nogle af de aller bedste onlinekurser på nettet. Og fordi det er Youtube, så er det selvfølgelig også 100% gratis.

F.eks. kan du lære at spille guitar på YouTube med dette online guitarkursus fra JustinGuitar.  Videoerne er for begyndere til ekspert, og det er næsten som at have en privat guitarlærer ved sin side når man ser videoerne.

4- Bliv spiludvikler online

En anden YouTuber er Bucky Roberts, som driver kanalen ”The New Boston”. Her kan du blandt andet, igennem 65 videoer på engelsk, lære at lave dine egne 3D spil.  Derudover har han som på NemProgrammering.dk også en masse videoer om programmering og hjemmesideudvikling, og det hele er selvfølgelig gratis.

Har du selv et onlinekursus du gerne vil anbefale til andre, så må du meget dele dine anbefalinger i kommentarsporet nedenfor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
4 online-kurser du bør prøve, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!