Derfor skal du købe NJORD

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

NJORD produkterNJORD er en danskproduceret produktserie til mænd. Altså produkter til hudpleje og lignende til mænd, lavet af en idealistisk virksomhed i Danmark. NJORD navnet stammer fra nordisk mytologi. Der er tale om ekstremt stilrene produkter, der virkelig ser lækre ud når de står på hylden. Der udover, så laver NJORD produkter, der gør det de skal og ikke mere. Dvs. at der er puttet de ingredienser i der skal være, men ikke alle mulige ekstra parfumer, parabener og hvad man ellers kunne finde på.

På perfectmen.dk har de testet en hel række lækre produkter fra NJORD, der spænder fra alt som f.eks. lækre cremer, over produkter til hudrensning og til barberskum. Kort sagt, så finder du alt hvad du skal bruge til badeværelset som mand hos NJORD.

Derfor skal du bruge hudpleje som mand

Specielt i Danmark udsættes vores hud for et voldsomt slid af både vind og vejr. Et slid, som der ikke er megen tvivl om er med til at ælde vores hud ganske hurtigt. Så hvis du ikke plejer din hud løbende, vil du groft sagt komme til at se gammel ud før tid. Det har NJORD valgt at gøre noget ved.

Rens din hud løbende

Brug f.eks. NJORD facial scrub til løbende at rense din hud i ansigtet. Det er med til at mindske problemer med acne, bumser, rynker og lignende der ælder og ødelægger din hud. Brug også en god wash til at rense huden før du barberer dig. Så sikrer du dig færre gener af barberingen som f.eks. røde knopper.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!