Din guide til at finde den rette blazer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Man kan komme langt med en god blazer, men det kan nogle gange være lidt af en jungle at finde rundt i. En blazer er et godt stykke tøj at have i garderoben, da det kan passe til mange forskellige lejligheder. Man kan f.eks. både bruge en blazer i hverdagen til at skabe et mere uformelt look, og samtidig kan man også gøre ens outfit mere fint med en blazer. Læs også denne guide til blazer.

Den rette blazer

Man kan måske komme til at tænke, at en blazer bare er en blazer, men du kan faktisk komme rigtig langt med dette. Det er et stilrent stykke tøj, som altid vil være på mode. Blazeren kan nemlig udstråle, at du er en velklædt mand med god stil. Du behøver heller ikke nødvendigvis have en formel stil for at bruge en blazer. Du kan nemlig selv vælge hvordan formen, farverne, materialet m.m. skal være. Herudover vil det tøj, som du matcher blazeren med, også have stor effekt på din stil. Det kan derfor være en rigtig god ide at have en blazer liggende i garderoben, da den nemt kan styles til mange forskellige lejligheder på en nem og hurtig måde.

Definitionen på en god blazer

Der er mange forskellige måder at definere en blazer på, da der nu til dags er mange nyfortolkninger af den klassiske blazer. Der findes dog overordnet set to forskellige slags blazere – double breasted og single breasted blazere. Af disse to, er single breasted blazere klart det mest populære valg. Tit er blazerens knapper også lavet i et materiale, som står i kontrast til selve blazerens stof. Generelt bliver der lavet blazere i tre forskellige slags materialer: uld, hør og bomuld. Her er det en smagssag, hvilken slags stof man foretrækker. De forskellige materialer giver selvfølgelig forskellige udtryk, så man kan derfor overveje hvilke lejligheder, man skal bruge sin blazer i. Der findes rigtig mange forskellige slags blazere nu til dags, da der bliver leget med stoffet, formen og meget mere i moderne mode. Du skal derfor blot beslutte dig for præcis hvilken slags blazer, du foretrækker.

Hvor kan jeg finde den rette blazer?

Det kan nogle gange være svært at vide, hvor man skal finde den helt rette blazer til lejligheden. Der er et stort udvalg på internettet, hvor man gå på jagt efter lige den blazer, man leder efter. Dog kan det være svært at vide, hvordan blazeren passer. Pasformen kan betyde meget for blazerens udtryk, og man skal derfor overveje, hvordan man gerne vil have at blazeren skal sidde, inden man køber den. Ellers kan man kigge i butikkerne eller alternativt få skræddersyet sin egen blazer, hvis man gerne vil have, at den sidder helt perfekt på din krop. Der er mange gode muligheder, og prisklassen varierer heldigvis også en hel del, så du kan tilpasse prisen, alt efter hvad dit budget er. Det handler derfor blot om at gå i gang med at lede, og så vil du finde den rette blazer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!