Disse alternativer kan du bruge, for at købe hus billigt

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Bor du i København eller nogle af de andre store byer på Sjælland, så har du nok opdaget, at boligpriserne her er skruet helt op. Det gælder både, når det kommer til lejligheder, men også når det kommer til huse.

Huse koster rigtig mange penge, og selvom man kan låne sig til noget af beløbet hos sin bank, så kræver det typisk en startkapital at skulle købe et hus. Men hvad gør du, hvis du enten ikke har pengene, eller simpelthen ikke er villigt til at bruge så meget på et hus?

Vil du have hjælp til udarbejdelse af auktionsskøde? Så kontakt dit-skode.dk, der kan hjælpe dig med netop det.

Derfor skal du købe hus på tvangsauktion

Hvis du gerne vil spare penge, men også gerne vil flytte i hus, så kan du overveje at undersøge, hvilke tvangsauktioner af huse, som der finder sted rundt omkring på Sjælland. Tvangsauktioner er rigtig ærgerlige for dem, hvis hus bliver solgt. Men de kan være gode for dig.

En tvangsauktion er en meget direkte form for bolighandel, hvor hele leddet med fremvisning og ejendomsmægler er skåret fra. Dette betyder også, at købsomkostningerne ofte er lave, fordi de reelt kun er huset egentlige værdi. Du kan derfor potentielt spare mange penge på denne måde.

Vigtigt at vide om tvangsauktion

Der er selvfølgelig en række parametre, som man skal være ekstra opmærksom på, hvis man planlægger at købe et hus på denne måde. Fordi du ikke får hjælp og vejledning af en ejendomsmægler, så er det nemlig ekstra vigtigt, at du selv tjekker huset grundigt.

Har huset skader af forskellig slags, så hæfter du for eksempel selv for dem. Du køber nemlig huset helt som det er, og sælger har ingen forpligtigelse til at udbedre skader eller gøre huset klar til indflytning. At sælge huset på tvang er nemlig en ganske anden situation end normalt.

Du skal sikre dig selv juridisk

En af de måder, du kan beskytte dig selv og din investering på, er ved at få lavet et godt skøde. Et skøde kan du godt udfærdige selv, men det kan være en rigtig god idé at få hjælp fra en advokat – og navnlig én, som ikke selv er involveret i processen.

Rådgivning til udfærdigelse af skøde kan du finde rigtig mange steder, og det behøver slet ikke at koste særlig meget. Medmindre sagen er kompliceret drejer det sig måske om et par tusinde kroner, og du er til gengæld langt bedre stillet bagefter.

Andre alternativer til billigt boligkøb

Er tvangsauktion af den ene eller den anden grund ikke noget for dig, så er der selvfølgelig også andre muligheder. For eksempel udgør en andelsbolig eller andelslejlighed et alternativt, som er en smule billigere end at eje. Til gengæld er huset heller ikke helt dit.

Du kan også købe et gammelt hus, som kræver masser af arbejde, og stå for at gøre meget af dette selv. har du mulighed og overskud for det, så behøver du ikke at give særlig mange penge for en grund, som du kan skabe et lækkert nyt hus på.

Læs mere på DitSkøde, hvis du vil have professionel skøderådgivning.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!