Guide til køb af baby shower pynt og gaver

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Baby shower er en tradition der indtager Danmark med hastige skridt. Derfor kan det være en god ide at sætte sig lidt ind i hvad det egentlig går ud på, hvis du nu skulle blive inviteret. Og endnu mere vigtigt, hvis du bliver spurgt om du vil være med til at planlægge et baby shower.

Hvad er et baby shower – ganske kort

Oprindeligt var festen før fødsel en hjælp til de kommende forældre, hvor man kom med ting som de kunne få brug for når baby kom til verden. Baby shower begrebet opstod i 1920’ernes Amerika, da det var trend for kvinderne at mødes til såkaldte teaparties. Dengang var alt hvad der havde med børn at gøre var en kvindeting, og de mødtes for at fejre hinanden og det kommende liv. Tidens trend var at gå med solskærm, en slags paraply bare mindre, og derfor vil du i dag opleve at mange motiver på baby shower pynt  og andet baby shower tilbehør er en solskærm og en gravid kvinde – et symbol på liv og kvindelighed. Du kan læse meget mere om baby shower universet her.

Et baby shower er i dag en lidt anden ting end blot et te selskab. I dag handler det om at være sammen og om at fejre det nye liv og nyde tiden sammen med den kommende moder inden fødslen. Der er lagt op til god mad, sjove lege og en masse hyggetimer med veninderne.

Hvad skal du bruge til et baby shower?

Der er selvfølgelig lige så mange varianter af et baby shower som der er mennesker, men der er dog nogle ting der går igen, hvis man holder et rigtig baby shower. For det første er det en rigtig god ide at have et tema for festen. Og dette er især nemt hvis du kender kønnet på den kommende baby. Så hvis det f.eks. er en pige giver det næsten sig selv at vi skal have gang i et prinsesse team, lilla og pink nuancer og ikke mindst rigtige pige ting.

Noget af det som går igen fra baby shower til baby shower uanset køn og tema er engangsservice. Det er og bliver det mest festlige. Der er nemlig ikke nogen fra selskabet der gider at stå og vaske op og rydde op – alle vil jo gerne være med i festen. Derfor er det en helt klar anbefaling at finde og købe noget lækkert engangsservice som passer til det tema og baby shower pynt man har valgt.

 

Baby shower pynt

Som sagt er det en rigtig god ide at have et tema for festen, og dertil er pynt jo uundværlige ting som kan sætte stemningen.  Der findes rigtig meget baby shower pynt, som passer til ethvert tænkeligt tema. Der findes rysler, bannere til væg og loft, konfetti til at dryse på bordet og meget meget mere. Du kan finde det meste baby shower pynt på www.purpleandpink.dk

Baby shower gaver – hvad skal det være?

Når nu baby showeret er blevet planlagt og alt er klar til fest, så skal du husk at der skal også en gave med. Men hvad skal man købe? Det hjælper vi dig med her på koebesguiden.dk

Vores bedste anbefalinger er at du køber noget som kan bruges – af både den kommende mor og barnet når det kommer til verden. Man kan selvfølgelig komme med den traditionelle 3x bodystocking i 3 forskellige farver, men det bliver altså lidt kedeligt i længden. En stor trend, og næsten et must inden for baby shower er at komme med en diaper cake – på dansk kaldet en blekage. Det skaber altid stor opmærksomhed, og det er en festlig gave som netop kan bruges og ikke bare se flot ud på gavebordet. En diaper cake er typisk en masse engangsbleer der et sat sammen til at ligne en stor lagkage, og så er den pyntet med alt fra sutter og suttesnore til hagesmæk og rangler.

Du kan selv vælge at give dig i kast med at lave en diaper ckae, men det kræver at man køber en masse forskellige ting ind inden, og i en travl hverdag kan det være svært at finde tid til. Derfor vil vi anbefale at du købe en færdig blekage, som fås til både i drenge og pige nuancer. Hos www.purpleandpink.dk laver de de fineste blekager, og du får dem sendt lige til døren flot og festligt pakket ind.

Og hus at det vigtigste ved at baby shower er at I har det hyggeligt og sjovt sammen – god fest.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Guide til køb af baby shower pynt og gaver, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!