Guide til at købe hundeburet online

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

De fleste hundeejere vil gøre det bedste for deres firbenede venner. Et af de lidt glemte områder er sikkerheden under transport. Hunden er nemlig ikke sikker i bilen, når den sidder i bagagerummet eller på sædet – hverken for den selv eller de øvrige passagerer i bilen. Man er derfor nødt til at sørge for, at hunden er sikker, så den ikke kan blive kastet rundt i bilen, hvis man skulle være så uheldig at køre galt.

Hundeburet skal have den rette størrelse

En sikker og ansvarlig måde at transportere sin hund på, er ved at anvende et hundebur. Det er dog vigtigt, at man vælger et hundebur, der både passer til hundens størrelse og til bagagerummets størrelse. Det kan ved første øjekast se ud som om, at burene er små i forhold til de hunderacer, som de er beregnet til.

Man skal dog huske på, at der er tale om et transportbur og ikke en løbegård eller lignende. Det er derfor ikke meningen, at hunden skal kunne bevæge sig en masse rundt under transport, ligesom vi mennesker ligeledes sidder stille, mens bilen kører. Der skal være plads til, at hunden både kan sidde og ligge i buret, men det skal ikke være så stort, at den kan gå rundt derinde. Dette vil blot mindske hundens egen sikkerhed.

Kører man galt, vil hunden nemlig blive kastet ind i tremmerne i hundeburet, hvis der er for meget plads derinde, hvilket vil kunne give hunden skader. Vær derfor opmærksom på, at buret har den rette størrelse. Synes du, at pladsen virker trang, så er det bedre at tage nogle stop på turen, hvis man skal køre langt, så hunden lige kan komme ud og strække ud, ligesom vi mennesker gerne vil, hvis vi skal sidde i en bil i længere tid ad gangen.

Hundebure fås både til en og to hunde. To hunde kan fint sidde sammen i et hundebur, såfremt de selvfølgelig har det godt sammen. Når man skal tjekke størrelsen på buret i forhold til bilen, så skal man være opmærksom på, at pladsen i bagagerummet er mindre i toppen end det er i bunden, ganske enkelt fordi bilen er designet således. Overfladearealet i bunden kan derfor ikke stå alene, når der skal købes transportbur.

Vær derfor opmærksom på at få målt den øvre halvdel af bagagerummet også, så du ikke kommer til at stå med et bur, der sagtens kan sættes ind i bagagerummet, men hvor bagklappen ikke kan lukket – så er du jo lige vidt.

Køb hundebure på nettet med store rabatter

Det kan måske synes som en stor investering at købe et hundebur. Tænk på det i forhold til sikkerheden på både dit, din hund og dine medpassagerers liv. Så er prisen pludselig ikke så stor endda. Vil man gerne have buret med rabat, så gælder det om at købe det online, hvor priserne er noget lavere end i de fysiske butikker. Man kan nogen gange være heldige at spare hele 50 % på prisen på hundebure, hvis man gør et godt kup på nettet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!