Guide til køb af fiskegrej

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Fisk fanget med nyt fiskegrejNår du skal købe fiskegrej er det vigtigt at du ved hvad du går efter, da der findes ufatteligt meget forskelligt grej som alt sammen lover at du fanger fisk. Du kan derfor nemt komme til at købe dig fattig i noget som måske virker, men som ikke lige virker til det du skal bruge det til. At købe fiskegrej behøver ikke at være dyrt, heller ikke selvom du gerne vil have noget godt grej som helt sikkert fanger fisk.
I dette indlæg vil du få 3 gode råd til at købe noget fiskegrej der kan hjælpe dig med at fange flere fisk.

Overvej hvad det skal bruges til

Når du køber fiskegrej er det meget vigtigt at du først overvejer hvad det skal bruges til. Skal du bruge det til at fiske havfiskeri, fiske i put and take søer eller hvordan skal det bruges? Du skal desuden overveje hvilken størrelse fisk du har mulighed for at fange. Det nytter ikke noget at bruge et kæmpe blink, hvis du skal fange små fisk som f.eks. aborre eller andre relativt små fisk. Læs mere om hvordan man fisker i put and take søer her.

Nogle fisk kan lide forskellige farver alt efter hvad årstid det er. En havørrede kan rigtigt godt lide røde/orange farver i foråret, og derfor er det typisk smartere at fiske med en orange spinne end en grøn eller blå spinne på denne årstid. Et andet problem kan være hvis der er meget græs og tang på bunden så er det måske dumt at bruge meget tungt grej der bevæger sig nede ved bunden, så er det bedre at købe noget grej der vejer mindre og derfor går tættere på overfladen.

Læs på nettet eller spørg de “lokale”

Når du alligevel sidder ved din computer så kan du lave en søgning på det sted hvor du skal fiske, og se om der kommer nogle tips op. Hvis det er en put and take sø, er der næsten altid nogle debatter på nettet omkring hvilket fiskegrej der er bedst. Læs mere om put and take teknikker der virker.

Et andet godt råd er at spørge de lokale der fiskere der hvor du har tænkt dig at fiske. Hvis du f.eks. skal fiske ved en put and take sø, så kan du dagen før spørge hvad folk bruger derude, eller tage derud og se hvad der bliver fanget fisk på. Bagefter kan du så kan gå ned i en fiskebutik og købe det samme udstyr. Hvis du skal fiske på en mole eller ved en havn kan du spørge dem der står og fisker hvad de fanger af fisk og hvordan. Igen kan du bagefter tage ned og købe det samme eller købe det så du har det næste gang du skal ud og fiske sådan et sted igen.

Spørg i fiskebutikkerne

Du kan altid gå ned i en fiskebutik og få en god snak med ekspedienterne dernede, de er typisk erfarne fiskere som ved en masse omkring hvad fiskegrej der er godt hvor. Det er bare vigtigt du lige har i baghovedet at de er ude på at sælge noget, og det kan derfor godt blive lidt dyrere end du først havde forventet.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Guide til køb af fiskegrej, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!