Guide til køb af moderne kunst (dekoration) til dine vægge

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Hvis du endnu ikke har bemærket dét, kan jeg lige så godt afsløre det fra dig nu. Et ’nyt’ fænomen: plakater. Hvis du nævnte at du ville have plakater hængende i din stue for 10 – ja bare 5 år siden, ville de fleste folk have grinet af dig: ’’hører det ikke hjemme på et teenage-værelse?’’.

I dag gør det ikke. Overhovedet.

Plakater er blevet en moderne og trendy måde, at dekorere sin moderne bolig på. Uanset om du har en stilren, minimalistisk eller hyggelig bolig, er der altid plads til plakater. Plakater fås i mange forskellige stilarter og prislejer, hvorfor der altid er noget aktuelt til din bolig. Altid.

Når det er sagt, så giver plakater også andre muligheder, end hvad vi er vant til.

F.eks. er det ikke usædvanligt at skifte sine plakater et par gange om året. Det ville vi aldrig gøre, hvis der var tale om dyre billeder eller andre former for kunst. Men med plakater er det muligt, fordi at de ofte er billiger end almindelige billeder – samtidig med, at det er moderne. Du kan sætte dit helt eget præg på din boligs vægge – fra et par hundrede kroner og opefter.

… og når du engang er blevet træt af at kigge på det, de er på væggen (for tro mig, vi alle vil gerne have fornyelse) – jamen, så ønsker du dig blot en ny plakat eller køber en selv. Der findes oceaner af plakat-shops, som samler de populære brands i Danmark – bla. Le Gusta – Plakater.

Rammen er vigtig.

Hvis du planlægger at købe en plakat, så gør dig en moden overvejelse om, hvorvidt du skal investere nogle penge i en ramme af ordentlig kvalitet. At have en ramme fra Ikea til 100 kroner er fint. Men hvis du spenderer 100-200 kroner mere, så får du ofte en ramme, som er i en helt anden liga. Det er ’farligt’ at have en plakat i en billig ramme, da det netop kan komme til at fremstå ’’billigt’’ (fordi plakaten også er billig). Derfor: det er ikke rammen, som du skal spare på.

Hvis du køber rammen i en af følgende størrelser er du også sikker på, at den passer til langt de fleste plakater (og dermed kan du blot genbrug rammen, når du ønsker at udskifte din nuværende plakat). Anbefalede størrelser er: 30×40, 50×70, 70×100, A4, A3 og A2. Det er de mest universelle størrelser.

Held og lykke, med købet af dine plakater (og rammer).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Guide til køb af moderne kunst (dekoration) til dine vægge, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!