Har du hørt om “mystery rooms”? Sådan finder du ét til jeres næste event

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Har du nogen sinde tænkt på, hvordan det vil være at skulle redde verden for en dødelig epidemi? Eller hvordan det vil være at være Sherlock Homes og opklare et mysterium? Du har måske set mange serier, og tænkt på, hvordan det mon vil være.

Tanken ligger ikke langt fra handlingen. Du har nemlig muligheden for at prøve at redde verdenen fra en dødelig epidemi eller at være Sherlock Holmes i 1,5 time ved hjælp af Mystery Room.

Hvad er et Mystery Room?

Et Mystery Room også kaldet for Escape Room er et event, hvor du og dine kollegaer, venner eller familie skal løse et mysterium. Det kan være, at I skal finde en kur til en dødelig epidemi, hvor man skal udforske det hemmelige laboratorium. Dette mysterium har I 1,5 time til at opklare.

Man kan også løse et mysterium, hvor man skal nå at finde de hemmelige billeder af kronprins Edward VII af England og dermed redde det engelske monarki. Temaet til dette mysterium har en masse referencer til Sherlock Holmes.

Der er også andre mysterier, som man kan løse. Der er også Da Vinci Escape Room og Houdini Pop-Up Escape Room. Man kan dermed finde det mysterium, som man synes lyder mest spædende.

Mobilt Escape Room

Escape Room holder til i København, men hvis man nu bor over på den modsatte side af broen, så kan man bestille et event hos dem, hvor de kommer med et mobilt Escape Room. Med det mobile Escape Room er det mysteriet med den dødelige epidemi, som man kommer til at løse.

Der er også Houdini Pop-Up Escape Room. Her har du og dine venner 15 minutter til at slippe ud af Houdinis gamle værelse. Dette kan også bestilles uanset hvor i Danmark, at man befinder sig.

Brug Escape Room til din firmafest eller polterabend

Hvis du står og skal holde en firmafest, og du gerne vil lave noget andet end, som I har gjort de andre år, så kan I bestille en tur i et Mystery Room.

For at løse mysteriet, så skal man samarbejde. Denne oplevelse vil også komme til at gavne dine kollegaers samarbejde fremover i firmaet, da de lærer at samarbejde.

Står du og skal arrangere en polterabend? Så er et event i et Mystery Room en oplagt mulighed. Mange vælger at, man skal ud og lave noget til en polterabend. Bagefter vælger mange at tage ud at spise. Efter at have løst et mysterium, så melder sulten sig sikkert også. Under middagen kan I få talt om oplevelsen, som I har haft i Mystery Room.

En ting er sikkert

Escape Room passer til mange forskellige slags begivenheder. Uanset hvilken slags begivenhed, det er, at du ønsker at bruge Escape Room til, så er en ting sikkert: det vil blive en uforglemmelig oplevelse, som du sent vil glemme. Du og dine venner, familie eller kollegaer vil have noget at snakke om i lang tid efter oplevelsen i et Mystery Room.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!