Hvad skal du betænke, når du anskaffer børnetøj?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

De klæder, som vi iklæder os, signalerer ikke udelukkende noget om os selv. Når ansvaret for beklædning af andre påhviler én selv, så peger den pågældende munderingen, i en simpel årsagskæde, tilbage på dig selv. Børnene selv er lykkeligt uvidende om, hvad deres forældre iklæder dem. Eller det tror vi i hvert fald. For nok medfører det ringe ængstelse for et barn at vide, om det nu tilfældigvis stoltserer rundt i billigt GoBabyGo børnetøj, men den komfort, som tøjet tilvejebringer, kommer både det selv og dig til gode. For det er nemlig værd at betænke, om du vil have din nattesøvn forstyrret af barnets insisterende klager og gråd, som følge af dårligt udvalgte klæder, for slet ikke at tale om mødregruppens misbilligende blikke.

Red barnet – før det skrider

Der er forskellige forbehold, som enhver forælder kan tage, når børnetøj skal erhverves. Først og fremmest: er der tale om nyfødte, vil du i mange henseender skulle anskaffe dig mange forskellige sæt, da barnet er konstant og hastig vækst i denne tid.  GoBabyGo børnetøj er et behændigt og på lang sigt billigt alternativ i denne sammenhæng. For den pengemæssige knaphed kan nok begynde at vise sig, når mængden af tøj begynder at hobe sig op. Dette behøver dog ikke at frembyde voldsomme vanskeligheder, da det er i mange sammenhænge kan købes enten brugt, eller allernådigst overdrages via tjenstvillige og barmhjertige familiemedlemmer. Fordelen ved billigt GoBabyGo børnetøj skal snarere findes et andet, og ofte overset, sted. For her tilbydes uortodoks tekstil i form af strømpebukser, knæbeskyttere, og – vigtigst af alt – skridsikre strømper. Sidstnævnte er selvsagt til et barn hvis motoriske evner har nået et vist niveau, men er ikke desto mindre et snarrådigt køb.

Tænk komfort og bilæg æstetik

Som nævnt indledningsvist, er dit barn næppe en født æstetiker. Der findes mange besnærende tøjarter til de små smilende væsner, men det er ikke alle der i samme grad tager højde for barnets motoriske udvikling, og den komfort, som dette fordrer. Du kan derfor, som en snarrådig forælder, tage udgangspunkt i de tøjarter, som dit barn på bedste vis kan boltre sig i. De skridsikre sokker, for at vende tilbage til dette eksempel, giver dit barn en mulighed for at opnå en mere sikker leg, når det gebærder sig rundt i den fagre nye verden. Det er væsentligt ikke at forklejne den enorme værdi, som det rette tøj kan facilitere for dit barn. For barnet, igennem sin indlæring, har udtalt behov for at lege, og kan det ikke det i en forkert mundering, begynder sirenen snart at lyde i et ellers fredfyldt hjem. Det er derfor ikke blot et sindrigt påfund at markedsføre de forskellige tøjstile til børn, der lægger vægt på dets udfoldelsesrige potentiale. Det er herved at det kreative og billige tøj fra GoBabyGo kan være et tillokkende, og yderst givtigt alternativ. For barnets tarv handler ikke om det ydre æstetiske præg. Det handler om barnet, og dets klukkende glæde, når det befinder sig godt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!