iPhone 6s specifikationer og køb

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Tilbage i september lancerede Apple ved deres årlige keynote, at der ville komme en ny iPhone på markedet. Som forventet. Den fik navnet iPhone 6s. Som forventet. Det er jo en –s, model og har derfor tendens til at være som forventet. Sådan skulle det ikke gå denne gang.

Specifikationer

Specifikationer for den nye iphone 6sHelt konkret kan vi fortælle at iPhone 6s kan optage med 4k nu. Det betyder en langt højere kvalitet på dine billeder og videoer. Det betyder også at du fremover kan forvente, at skulle betale for 64GB, da 4k videoer fylder rigtig meget.

Du får ved købet af den nye iPhone 6s også en ny teknologi i hånden, kaldet 3d Touch. Nu kan din iPhone mærke hvor hårdt at du trykker, på skærmen. Det er en ny teknologi som man ikke har set før. Du kan fx nu tage selfie’s i løbet af 0.5.

Når man presser lidt hårdere på Kamera appen, vil du blive mødt af denne popup. Du sparer ikke tid ved det; Men hold da fast det er brugervenligt.
Endvidere er processerne forbedret markant. Ydeevnen kan snart ikke blive bedre er der nogle som mener.

Priser

Kontante priser er ikke særlig markedsførte i Danmark. Det er de derimod i USA.

I Danmark er vi så heldige at kan lave afbetaling, og endda rente og gebyrfrit. Du skal intet betale for at afdrage 4.500 kr., for iPhone 6s 16GB, over 24 mdr. Det er komplet rentefrit.
Det er egentlig en personlig sag hvorvidt om man vil afdrage eller ej. Vi anbefaler dog at du gør det. Hvorfor betale de 4.500 kr., i dag, når du kan betale 209 kr., over 24 mdr. – det er jo som sagt komplet rentefrit. Ingen gebyrer via Telenor mv.

Og ja, du kan altså få iPhone 6s med 16GB til 209 kr., hvis du altså også vælger abonnementet til 199 kr./md via Telenor. Det er altså kun 408 kr./md som du kan betale for at få iPhone 6s med 16GB.
En anden side af sagen er så at du nok skal passe på med at vælge iPhone 6s med 16GB. 6s-pris.dk kommer ind på det også. De fortæller at når man kan optage med 4k og livephoto’s mv., så er der altså ikke megen plads at gøre godt med. Når du har installeret iOS 9 og diverse standard Apps har du formentlig nok kun 9 GB plads tilbage. Det kan gå, men kun hvis du benytter dig af services såsom iCloud.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
iPhone 6s specifikationer og køb, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!