Juicemaskine og shopping tips

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Med det store udvalg af både juicers og saftpressere, kan det være rigtig svært at finde frem til de bedste produkter.  Der er mange ting som man skal tage højde for når man køber ting på nettet, og derfor kan det ofte virke uoverskueligt at finde det rette produkt.

Det kan være en god idé at besøge hjemmesiden Nemtest.dk, som har tests af både saftpressere, slow juicers, frugtpresser med mere. Her kan du læse tests af de forskellige maskiner og finde frem til dem som passer bedst til dit behov. Nedenfor kan du læse en guide til, hvordan du selv vælger den rette slow juicer.

fruits-722821_1280

Hvad man skal undgå ved en slow juicer

Før du køber en juicer, skal du vide hvorfor begejstringen over juicemaskiner hos mange pludselig er faldet. Mange tidligere brugere af juicers stoppede ikke med at juice, fordi de stoppede med at tro på ernærings- og sundheds fordele ved frugter og grøntsager…

De stoppede, fordi deres juicer gjorde det til en pligt at forberede ingredienserne før brug og rydde op efter brug. Derudover indså mange forbrugere, at de spildte mange penge på frugt og grøntsager, fordi deres juicer efterlod en masse frugtkød, der stadig indeholdte saft.

Hvad man skal se efter i en juicer

For at undgå de samme problemer, som mange folk har haft med deres juicers, må man nøje studere de forskellige mærker, og komme til en købsbeslutning baseret på egenskaber og teknikker, der kan overvinde disse problemer.

Tilførsels render

Problemet med at bruge for meget tid på at skære frugter og grøntsager, kan blive overvundet ved at undgå juicers, der har små tilførsels render. Se efter tilførsels render, der er store nok til næsten hele frugter eller grøntsager. Nogle juicers fås med tilførsels render på 7,5 cm.

Dele til slow juiceren

Der er ingen måde hvorpå du fuldstændig undgår rengøring af juiceren efter brug. Dog er nogle slow juicers lettere og hurtigere at rengøre.

Se efter slow juicers der kan tåle opvaskemaskinen. Når man ser på de forskellige dele, er det vigtigt at være opmærksom på sprækker, der vil gøre det svært at fjerne rester. For at rengøre filteret hurtigere, kan man lægge det i blød direkte efter brug, og bruge en nylon børste til at børste partiklerne af.

Nogle juicers har en separat skål til frugtkød. Du kan ligge en plastikpose i denne beholder for at rengøre den hurtigere.

Variabel hastighed

Folk har klaget over, hvor lidt juice der egentlig kommer, når man bruger sin juicer.

Frugtkødet der er tilbage, er stadig fyldt med saft. Lægger man frugtkødet i maskinen igen, er der dog måske stadig lidt juice tilbage. Løsning på dette problem er en maskine med mere end én hastighed.

Se efter juicers der har variable hastigheder. Bløde frugter og grøntsager kræver en lavere hastighed for at få juicen ud. Faste frugter og grøntsager kræver en højere hastighed.

Teknik

Det er lettest at lægge frugten og grøntsagerne i juiceren langsomt. Nogle juicers er ikke designet til at presse juice ud af bladrige grøntsager. En måde at opnå mere juice er, at sørge for at filteret ikke er stoppet til, og måden til at opnå dette er at rengøre det omhyggeligt efter brug.

Beskyttelse mod overbelastning

I sjældne tilfælde fejler en juicer, og et opkald til kundeservice kan i mange tilfælde hjælpe til at få en erstatning, hvis juiceren er defekt. Nogle juicers vil dog automatisk stoppe, hvis der er fare for en overbelastning. Før den så kan blive brugt igen, skal den køle ned, og forbrugeren skal trykke på reset-knappen. Nogle juicers er ikke designet til langtidsbrug.

Det er altså nødvendigt at lægge tid og en høj indsats i det for at opnå det bedste resultat med sin juicer. Ingen juicer kan fuldstændig afskaffe det. Hvis man er opmærksom, når man køber en juicer, kan man finde lige netop den juicer, der er lettest at bruge og vedligeholde.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Juicemaskine og shopping tips, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!