Køb disse kondomer online – og hold længere

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Mange par har dette problem – man går i seng sammen, alt går godt, og så kommer manden for hurtigt til at kvinden kan nå at få orgasme. Det kan tage rigtig meget på par, hvis sexlivet ikke går som de ønsker. Der findes en løsning – nemlig bedøvende kondomer. Dette er en nem og hurtig måde, at opnå længere samleje, så begge parter kan blive tilfredsstillet. Du kan potentielt bruge disse kondomer som gave til din kæreste.

Læs videre, og lær om muligheden for at forlænge samlejet og for at forbedre sexlivet og intimiteten.

Hvad er bedøvende kondomer?

Så hvad er i grunden bedøvende kondomer, og hvad gør de? Bedøvende kondomer er kondomer med lokalbedøvende creme, som gør at mandens kønsorgan bliver mindre følsom. Når man er mindre følsom, skal man arbejder hårdere og længere for at opnå udløsning. På den måde bliver samlejet længere, og begge parter kan blive tilfredse. Det kan være værd at prøve nemme løsninger som disse.

Prøv flere muligheder med bedøvende virkning

Det er ikke kun kondomet, hvor du kan opnå en bedøvende virkning. Du kan også købe servietter med lokalbedøvende creme, som man smører på det mandlige kønsorgan inden sex. Har i ikke lyst til at bruge kondom, kan dette være en god løsning.

Sådan gør du: Tag servietten ud af beholderen, og aftør penis med servietten. Cremen skal nu virke i 15-25 minutter, for at den ægte bedøvende følelse skal træde ind. Herefter skal penis vaskes med vand, og er herefter klar til samleje. Servietterne er et alternativ til de bedøvende kondomer, hvis du ikke har lyst til at bruge kondomer.

Forkæl din kæreste med en fræk gave

Forkæl din kæreste med en gave, som gør noget godt for jeres sexliv. Med disse specielle kondomer, kan dig og din kæreste holde længere i sengen – og findes der en bedre gave en dét at forbedre sexlivet?

Det kan være en god idé, at samtidig snakke med din kæreste om, hvad du har tænkt omkring kondomerne. Har du lyst til at dele med ham/hende at det er bedøvende kondomer, eller vil du helst holde dette for dig selv? Alle par er forskellige, og nogle har brug for at snakke om det, og andre har ikke.

Eksperimenter i sengen

Når i har fået øjnene op for de bedøvende kondomer, venter der måske et helt nyt sexliv foran jer. Her kan det være en oplagt mulighed at begynde at eksperimentere i sengen. Måske har din partner altid har en fantasi omkring en speciel ting. Nu er jeres chance for at prøve nye og spændende ting. Du kan derfor vælge at spørge din kæreste om han/hun har noget som de altid har haft lyst til at prøve. Det ville ligeså være en gave, at give din kæreste en god mulighed for at åbne på.

Har du og din kæreste problemer med at få samlejet til at holde længe nok, så prøve de bedøvende kondomer, og få et længere og mere tilfredsstillende samleje.

Find dem på https://www.kondomaten.dk/bedoevende-kondomer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!