Køb stort ind og spar mange penge på Black Friday

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Er du, ligesom så mange andre danskere, i tvivl om hvordan du skal forholde dig til Black Fridays helt vanvittige tilbud? Så følg med i denne guide.

Black Friday: En amerikansk tradition
Dagen Black Friday, har siden 2015, været den største handelsdag nogensinde i dansk historie. Den stammer fra Amerika, hvor man bruger dagen til at indvie julehandlen. Derpå tager mange en fridag for at få fingre i de lækre tilbud butikkerne nu engang må have. Denne tradition har holdt amerikanerne ved siden 1960’erne, men har kun for nyligt nået Danmark.

I 2017 slog danskerne danmarksrekorden i flest kørte dankort til Black Friday, hvor der blev brugt ca. 2,1 mia. kr. på dankort betalinger. I år bliver succesen så gentaget fredag den 23. november 2018, hvor mere end 100 danske butikker åbner dørene med helt exceptionelle tilbud.

Tilbuddene fredag d. 23. november 2018

Allerede nu har flere firmaer lagt black fredagstilbud 2018 på deres hjemmesider. Her er nogle af tilbuddene:

  • Bedre nætter – Spar op til 68% på en helt ny seng. Hos ’Bedre Nætter’ sætter de nemlig prisen ned på et utal af madrasser og senge, samt gratis finansiering.
  • Stylepit – Spar op til 50% på herre, dame og børnetøj. Et super tilbud for hele familien.
  • Sundleg – Spar op til 80% på børnelegetøj. Har du et barn i alderen 0-6 år? Så er dette helt sikkert et tilbud for dig.
  • Skousen – Spar op til 40% på hundredvis af hvidevarer og husholdningsmaskiner. Bl.a. køleskab, opvaskemaskiner, strygejern, komfur, kaffemaskine og meget mere.
  • Imerco – Spar op til 70% på køkkenudstyr, julepynt, glas og meget mere hos Imerco. Gør et kup ved køb af Royal Copenhagen, Georg Jensen, Kähler og mange flere. Tilbuddene starter allerede d. 20. november og fortætter til d. 27. november.

Men bare rolig, hvis ikke nogen af disse ting falder i god jord hjemme hos dig, så kommer der mange flere tilbud i løbet af oktober og november.

Tips og tricks til Black Friday
Følgende tips kan hjælpe dig til, at få den bedste oplevelse omkring din shopping på Black Friday.

  1. Lav en strategi for din shopping. – Undersøg aviser, hjemmesider og apps for Black Friday tilbud. Du kan også tilmelde dig butikkernes tilbud via e-mail.
  2. Køb i din pyjamas. – Start tidligt med at slippe ”shopping genet” løst, ved at shoppe på nettet.
  3. Brug dine gavekort. – For at spare flest mulige penge kan du bruge gavekort til din shopping i butikkerne. Så får du endnu mere for pengene.
  4. Shop med en ven. – Tag en ven/veninde i hånden, så du ikke er alene med din shopping. Det er både mere trygt og mere hyggeligt.
  5. Torsdags shopping. – Der er mange butikker, der allerede sætter nogle af sine priser ned torsdag, så tag chancen og se om du kan komme først.

Held og lykke med din shopping på Black Friday

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Køb stort ind og spar mange penge på Black Friday, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!