Kør tilbage til 90’erne på dit nye lækre løbehjul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Du har nok set dem rundt omkring i byen. Flere og flere unge er efterhånden begyndt at bruge det gamle familiære transportmiddel, til at køre til og fra deres uddannelser eller arbejde. Det går lidt hurtigere end blot at bruge gåbenene, og de kan ofte klappes sammen, så de er nemme at tage rundt med i byen og kan nogle gange endda tages med i tasken.

Hvis du har lyst til at lære mere omkring de mange fordele løbehjulet indeholder, så er du velkommen til at læse videre.

Passer lige ind i nutidens samfund

I et samfund der efterhånden bygger mere og  mere på at blive effektiviseret, er det næsten dumt at sige nej til en mulighed for at komme lidt hurtigere fra A til B. Udover det skal vi i dag i højere grad end nogensinde før, tænke på miljøet. I Danmark er vi især gode til at vælge cyklen frem for bilen, når vi ska rejse overkommelige distancer.

Men hvorfor ikke udnytte alle de transportmuligheder vi har. Der findes trodsalt mange andre muligheder udover cyklen. Man kan selvfølgelig tage cyklen, men nogle gange er distancen så kort at selv det kan føles lidt unødvendigt. Så tag det brugervenlige skateboard, og find den lækre mellemting mellem en gå- og cykeltur.

Jamen, hvorfor så ikke cyklen?

En af de rigtige fede fordele, der virkelig separerer løbehjulet fra cyklen, er størrelsen. Har du lidt langt ned til bussen og synes faktisk det er lidt hårdt at gå? Så tag løbehjulet! Ofte når man tage cyklen ned til bussen, må man leve med risikoen for at ens cykel bliver stjålet, mens den står i cykelstativet og venter på man kommer hjem igen. Denne risiko løber man ikke hvis man tager løbehjulet. Løbehjulet kan foldes sammen og tages med på bussen, og du kan derfor sikre dig at du også har det med dig hjem igen.

En af de andre forskelle på cyklen og løbehjulet, er niveauet af sikkerhed der hører til. Cykelhjelmen er selvfølgelig ekstremt vigtig når man cykler, og den er også en rigtig god ide at have på når man køre på løbehjul. Hvis du ikke er vant til at køre på løbehjul eller lignende transportmidler, eller løbehjulet måske er en gave til dit barn, så kan ekstra beskyttelse dog være en nødvendighed. Man kan trodsalt aldrig være for forsigtig. De sikkerhedsregler der gælder for rulleskøjter, gælder også for løbehjul. Med det menes der, at det er en god ide at anskaffe dig knæbeskyttere og albuebeskyttere, så du kan føle dig helt sikker på enten selv eller lade dine børn, køre på løbehjulet.

Selvfølgelig er sådan noget beskyttelse ikke lige det mest moderigtige i hele verden, og det er producenterne da også klar over. Det er derfor faktisk muligt at finde på albue- og knæbeskyttere der enten leger med sjove mønstre eller gør deres bedste for at være så usynlige som muligt. Du behøves derfor ikke ofre din stil, blot for at komme lidt hurtigere frem og tilbage.

Køb dit løbehjul online på boernibalance.dk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!