Leasing – en smart og billigere måde at køre i luksusbil

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leasing af luksusbil er den smarte løsningBMW, Mercedes, Audi – og alle de andre. Dyre luksusbiler som langt fra alle har råd til. At køre i en lækker bil betyder for mange rigtig meget. Man kan få lov til at føle sig eksklusiv, og samtidig viser man også ud ad til, at man har god stil. Dog er det ydre ikke alt – en luksusbil er ofte rarere og mere sikker at køre i. Selvom en lækker bil betyder meget for mange, så er det få, der har råd til at købe en bil af en sådan kaliber. I de senere år er der dog kommet en ny løsning på markedet: privatleasing. Leasing af biler er blevet meget populært – og med god grund. Du får her et overblik over, hvad det vil sige at lease en bil, og hvilke fordele der er ved leasing.

Hvad vil det sige at lease en bil?

Når du leaser en bil, kan du næsten sammenligne det med at leje en bil. Du lejer bilen og får brugsretten over bilen i den aftalte periode. Udover at betale udbetalingen til bilen betaler du en månedlig ydelse i den period, du har bilen. Ved at lease hæfter du endvidere ikke for det værditab, der finder sted, efterhånden som bilen tages i brug og slides ned. Du betaler altså af på bilen, i den periode du har den. Når leasingperioden udløber, afleverer du bilen tilbage til forhandleren – og du har du ikke flere udgifter.

Hvorfor skal jeg lease en bil?

Der er flere grunde til, at det kan være en smart ide at lease en bil frem for at købe. Her får du nogle af fordelene ved privatleasing, så du kan skabe dig et overblik over, om det er noget for dig

Dine udgifter er faste

Når du privatleaser en bil, er dine månedlige udgifter faste. Der er ikke nogle skjulte omkostninger. Du ved ganske enkelt, hvad bilen koster dig igennem hele leasingperioden.

Det er nemt og enkelt at privatlease en bil

Der er mange, der tilbyder privatleasing af biler i dag. For eksempel kan du finde en luksusbil her. Når du har fundet bilen, er det bare om at komme i gang. Kontakt leasingudbyderen og få den rette rådgivning.

Du har den fulde brugsret over bilen

På dette punkt er det egentlig uden betydning, om du ejer eller leaser bilen. I leasingperioden har du nemlig fuld råderet over bilen. Du kan altså køre i den, som var den din egen. Du slipper endda for at tænke på, at bilen taber værdi.

Du kan skifte bilen ud oftere

Når du privatleaser din bil, hæfter du som før nævnt ikke for værditabet på bilen. Dette betyder, at du kan skifte bilen ud oftere uden at tabe penge på det – i modsætning til hvis du ejer din bil, hvor værditabet vil gøre det dyrere at skifte bilen ud.

Hvis du godt kan lide at køre i dyre, eksklusive biler, kan privatleasing være løsningen for dig. Det kan være en god ide at kontakte en leasingudbyder og få vejledning omkring dine muligheder for at lease. På den måde er du sikker på, at du træffer den rette beslutning.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!