Sådan finder du spændende oplevelsesgaver online

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Julen nærmer sig med hastige skridt, hvilket betyder du atter skal ud at finde gode, fine og måske endda anderledes gaver til alle dem du holder af. Nok har de fleste ønskesedler med semi kedelige ting såsom parfumer, strømper eller en bog. Men hvis du vil give en alternativ gave, kan du i stedet kigge på udvalget af forskellige såkaldte oplevelsesgaver. Der findes et stort og varieret udvalg online, hvor diverse portaler sælger en verden af oplevelser.

Læs også: oplevelsesgaver hitter fortsat

Vælg den perfekte oplevelsesgave

Modsat en fysisk ting som en kjole eller et par nye sko, så kan en oplevelsesgave som oftest ikke returneres. Tænk dig derfor godt om, før du køber den første den bedste oplevelse ,du falder over online.  Start med at sætte dig ind i modtagerens ønsker, drømme, erfaringer etc.

Hvis du er på udkig efter en julegave til din kæreste, kan det være oplagt at vælge noget I ville kunne nyde sammen. Det kunne for eksempel være en oplevelsesgave til en spaophold på et lækkert badehotel, det kunne også være et gavekort til en gourmet middag eller måske blot en tur i biffen for to.

Husk på hvilken type gavemodtageren er. Måske har du en far, der elsker fart og action. Her kan en oplevelsesgave i form af en tur på go card banen eller flyvetur i en luftballon være ideelt.  Det kan også være din søster elsker madlavning eller kunst? Så forær hende et spændende madlavningskursus eller send hende på en mini keramik workshop. Forkæl din travle mor eller veninde med en ansigtsbehandling eller en dejlig dybdegående massage. Valget er dit, du skal blot finde en oplevelsesgaver der matcher dit budget og modtagerens præferencer.

Gode råd, når du køber oplevelser online

Nøjagtig som med alt andet der bliver købt på nettet, skal man sætter sig ind i købsvilkårene. Hav eksempelvis for øje om oplevelsen skal bruges inden en specifik dato, som måske ikke er muligt for modtageren af gaven. Undersøg også med fordel markedet nøje, så du finder den skarpeste pris. Oplevelsesgaver kan nemlig ofte godt være ret bekostelige, så sørg for at få mest muligt ud af dine penge. Hvis gaven kræver, at modtageren skal på en lille rejse eller weekendophold på et bestemt tidspunkt, så tjek også op med familien og eventuelt også arbejdspladsen, inden du bestiller og betaler for turen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!