Sig det med et smykke

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Der er mange forskellige måder, man kan udtrykke sin kærlighed på. En sikker vinder, som har overlevet gennem tiden, er at forære dit hjertes udkårne et smykke. Men hvilket et skal du købe? Markedet er enormt, og hvis du ikke køber så mange smykker normalt, kan det være virkelig svært at beslutte hvilken type og hvilket mærke, du skal vælge. Heldigvis er der råd at hente! Her får du forslag til, hvilke to klassikere du kan overveje at forære din kæreste, næste gang du skal ud og købe gave.

En ring der aldrig forlader fingeren

Noget af det bedste ved ringe er, at man kan bruge dem hver eneste dag. Du behøver ikke at være på frierfødder for at købe en ring til din partner. Det er oplagt at finde en smuk én af slagsen, som passer til hverdagen uden at ligne en forlovelsesring.

Der findes mange flotte ringe at vælge imellem, og det er meget forskelligt, hvad man foretrækker. Nogle vil helst have dem i rent sølv eller guld, imens andre godt kan lide, at der kommer nogle andre farver ind i metallet. Så er der også spørgsmålet om, hvor rustik den skal være. Der findes både stråtynde ringe, og dem der er tykkere i udførelsen. Det tykke kan ofte fås i forskellige designs, hvor metallet udgør et mønster i sig selv.

Et andet meget centralt spørgsmål, når det kommer til ringe, er, om de skal have en sten i eller ej. Sten kan være med til at sætte et personligt præg på ringen, især hvis du vælger én i en markant farve. Der findes naturligvis ligeledes diamanter og andre ædelstene, men mindre kan gøre det. En slebet sten i grøn eller rød kan virkelig se godt ud!

Når du vælger ring, gælder det selvfølgelig om at vælge den, der passer perfekt til personligheden. Giv dig god tid, og overvej, hvilken der harmonerer bedst med din kærestes stil.

Armbånd sætter prikken over i’et

Det rigtige Georg Jensen armbånd kan fuldende ethvert outfit. Armbånd er mindre opsigtsvækkende en for eksempel halskæder, men de kan virkelig være med til at understrege, hvem man er. Derfor kan du redde mange af din kærestes tøjkriser ved at give finde et flot armbånd, der udstråler god smag uden at stjæle billedet.

Et sjovt, og lidt utraditionelt bud, på et eksklusivt armbånd er et lavet af perler eller sten i forskellige farver. Disse kan pifte en sort kjole eller et sort jakkesæt op, samtidig med at de udstråler en tjekket, afslappet tilgang til påklædning. Der er mange gode bud på perlearmbånd, men det er som regel rigtig flot, hvis der lidt guld eller sølv med i armbåndet. For eksempel ved lukningen.

Er din kæreste til det mere traditionelle, kan du vende blikket mod nogle af de klassiske mærker. Georg Jensen har mange smukke armbånd med det fælles træk, at designet og materialerne er super gennemførte. Med disse kan du være sikker på succes, for de klassiske, balancerede designs kan faktisk bæres af alle – uanset hvilken type man er.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!